Please use this identifier to cite or link to this item: http://rportal.lib.ntnu.edu.tw:80/handle/77345300/14034
Title: 介紹一種生涯引領方式
Authors: 陳正芬
Issue Date: Jul-1991
Publisher: 國立臺灣師範大學特殊教育中心
National Taiwan Normal University Special Education Center
Abstract: 本文主旨在介紹一種資優兒童生涯規劃的教學設計。作者運用毛連塭博士所提倡的綜合充實制資優教育模式,未來學和傳統的獨立研究,在中山國小集中式資優班做生涯規劃的設計。 教學設計含四個部分:認識自己(含十五個單元設計)、我的未來不是夢(含九 個單元設計)、人際關係(含十六個單元設計)、和獨立研究(含十一個單元設計)。文中並介紹做法,實例和相關表各呈現。最後作者並提出自己在家中應用的實例和個人的體會。
URI: http://rportal.lib.ntnu.edu.tw//handle/77345300/14034
Other Identifiers: A535989C-4334-3818-209E-9894BA32C0A2
Appears in Collections:資優教育季刊

Files in This Item:
There are no files associated with this item.


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.